Karamna Restaurant

Calea Dudesti 176, Sector 3, Bucuresti
Karamna
Karamna

Karamna
Karamna

Karamna
Karamna

Karamna
Karamna

1/8
 
Lebanese Cuisine

Karamna Restaurant

Fie ca doriti sa serviti preparate libaneze intr-un cadru autentic sau doriti sa comandati mancare libaneza la domiciliu, restaurantul Karamna este alegerea perfecta. Preparatele sunt proaspete gatite exemplar, serviciul este prompt și atent iar prețurile sunt rezonabile în comparație cu calitatea oferită.

 

Odata ce ai pașit în restaurant, vei fi întâmpinat de mirosul cafelei cu aromă de cardamon, iar culorile meselor pline de mâncare îți vor alinta văzul. Ierburile aromatice și ingredientele pline de vitamine, alăturate măiestriei bucătarului nostru, fac ca mâncarea pe care o vei savura să îți bucure simțurile și să te determine să te întorci de fiecare dată cu același entuziasm.

Restaurantul Karamna vă dăruiește aroma, culoarea și savoarea bucătăriei libaneze, înconjurat de o grădină a cărei priveliște te bucură. Supravegheat îndeaproape de o armată de brazi, restaurantul vă răsfață cu diversitatea meselor reci și calde, dar și cu cea a preparatelor din carne sau pește.

 

Bucătăria libaneză este cunoscută în intreaga lume și apreciată pentru aroma și rafinamentul ei. Aceasta îmbină bucătăria europeană cu ingredientele exotice din Orientul Mijlociu și Îndepărtat. Libanezii au ridicat bucătăria la nivel de artă, creându-și mâncăruri alese ca aspect, gust și valoare nutritiă, iar multe dintre acestea au devenit elemente de referință ale bucătăriei internaționale.

 

Fie că dorești să iei masa cu familia, prietenii sau să discuți despre afaceri, aici găsești cadrul perfect pentru fiecare eveniment în parte. Poți consuma din varietatea mâncărurilor sau doar fuma o narghilea, însoțită de un ceai sau un pahar de arack. Orice ai alege să faci, fiecare masă în parte va fi o experiență socială de neuitat!

 
DETAILS

Venue name:  Karamna Restaurant

Contact: 

Address: Calea Dudesti 176, Sector 3, Bucuresti

Opening Hours : Monday to Sunday 11am-12am