La Samuelle Restaurant

Piata Charles de Gaulle Nr. 3-5 , Bucuresti

La Samuelle Restaurant
La Samuelle Restaurant

La Samuelle Restaurant
La Samuelle Restaurant

La Samuelle Restaurant
La Samuelle Restaurant

La Samuelle Restaurant
La Samuelle Restaurant

1/13
 

International Cuisine

La Samuelle Restaurant

 

“One’s destination is never a place, but a new way of seeing things” – Henry Miller

 

Cu un meniu captivant  si creativ, care te invita la o calatorie culinara in jurul lumii, cu retete internationale reinterpretate  maiestuos de bucatarul sef Sami Corodianu si o atmosfera primitoare si confortabila, a carei tema de design interior este desprinsa din aventurile marilor exploratori ai lumii sau din peripetiile personajelor lui Jules Verne restaurantul “La Samuelle” este locul, care, cu siguranta va crea multe povesti si amintiri frumoase, si cel mai important va satisface poftele gastronomice ale celor mai impatimiti gurmanzi. Este destinatia in care te vei simti in fiecare zi ca intr-o vacanta croita special pentru tine, calatorule….

Ai pofta de un City break? La aperitiv te poti rasfata cu un Tokio Shrimp Ceviche, avocado & caviar sau o deliciosa Melbourne Cream of Asparagus Soup.

Ai pofta de aventura? Schimba registrul de calatorie cu cel de Explorer.  Savureaza in tihna un Marco Polo Asian octopus with vegetable cous-cous.

Pentru savoare intensa, eleganta si stil, cultura si istorie alege stilul Gourmet si delecteaza-te cu un Alexander the Great beef medallion.

La finalul festinului iti recomand sa nu ignori desertul in stil Artisan, un Michelangelo Pana cotta, cu jeleu de portocale si piper rosu,  care-ti va cuceri complet simturile.

Va trebui sa revii!! Dupa mai multe incercari ale fiecarui preparat din aceasta magnifica calatoria vei putea spune:  “In fine! Am descoperit America!” 

 
DETAILS

Venue name:  La Samuelle Restaurant

Contact: 

Address:  Piata Charles de Gaulle Nr. 3-5 , Bucharest, Romania

Opening Hours : Monday-Sunday 10am-12am

Business Lunch : Monday - Friday 12pm-4pm