Les Bourgeois Bistro and Caffe Bar

 Strada Smârdan Nr.20, Bucharest Old Town

Les Bourgeois
Les Bourgeois

Les Bourgeois
Les Bourgeois

Les Bourgeois
Les Bourgeois

Les Bourgeois
Les Bourgeois

1/12
 

French, Romanian Cuisine

Les Bourgeois Bistro & Caffe Bar

Exista in Bucuresti un loc in care se mai respecta inca micile tabieturi si curgerea fireasca a timpului. Acest loc se numeste LES BOURGEOIS.

LES BOURGEOIS sunteti voi, cei care pretuiesc cafeaua de dimineata, ritualul mesei de pranz, discutiile pe indelete si petrecerile prelungite pana in zori. Cei care se grabesc incet.

LES BOURGEOIS suntem noi, cei care mai cred inca in atmosfera Micului Paris si incearca sa surprinda boema interbelica in fiecare detaliu: decorurile, meniul ales, muzica buna. Voia buna este din partea casei, intr-o cladire care palpita de mirajul istoriei.

Va prezentam un meniu mereu in schimbare, diversificat, de retete inspirate din bucatariile internationale si sezoniere pentru a satisface culinar cele mai pretentioase gusturi.

Rezerva online o masa pentru tine si prietenii tai, prin intermediul formularului de rezervari iar Les Bourgeois iti face reducere 10% la nota de plata.

Promitem o experienta culinara intima si relaxanta, care ofera ceva diferit pentru clientii locali dar si pentru straini. Ne asiguram ca va veti bucurati de o experienta culinara si ambientala de neuitat  de fiecare data.

DETAILS
 

Venue name:  Les Bourgeois Bistro & Caffe Bar

Contact: 

Address:  Strada Smârdan Nr.20, Bucharest Old Town

Opening Hours : Monday-Friday  9am-2am, Saturday-Sunday 9am-4am