Recent Posts
Featured Posts

Ava Smile - zambetul mereu la moda

In dialog permanent cu pacientii nostri, clinica noastra va ofera servicii medicale de exceptie, caracterizate prin promptitudine, respect si profesionalism la standarde europene. "ZAMBETUL ESTE UN ACCESORIU CARE NU SE DEMODEAZA NICIODATA" Am inceput activitatea in anul 2012 si am crescut treptat (in prezent dispunem de 4 locatii) datorita echipei noastre de profesionisti, unita de aceleasi valori, pe care clinica Ava Smile le promoveaza: -calitate si promptitudine -preturi accesibile -respectarea regulilor de etica -respectarea drepturilor pacientilor -confidentialitatea medic-pacient respectata -responsabilitate -grija si respect fata de pacient De-a lungul timpului, Ava Smile a fost implicata alaturi de institutiile publice in ajutorarea persoanelor defavorizate, prin oferirea acestora de tratamente stomatologice.

CE DEOSEBESTE AVA SMILE DE CELELALTE CABINETE DENTARE?! Ava Smile duce la un alt nivel sanatatea orala prin investitiile in aparatura, si prin pregatirea echipei , promovand inovatia si respectand standardele de calitate, facand un scop din a continua sa puna zambete pe fata pacientilor. Depunem toate eforturile pentru a asigura celor care ne trec pragul servicii stomatologice la cele mai inalte standarde,in conditii impecabile de siguranta si confort, bazate pe ultimele tehnologii in domeniu. La noi ai toate serviciile stomatologice sub acelasi acoperis: estetica dentara, estetica faciala, implant dentar, fatete dentare, radiologie, endodontie la microscop,chirurgie dento-alveolara, lucrari protetice, ortodontie, pedodontie, etc. Misiunea noastra este aceea de a oferi cele mai bune tratamente stomatologice, complete si personalizate, confort si profesionalism tuturor celor ce ne calca pragul si sa pastram satisfactia la cel mai inalt nivel posibil. Viziunea noastra este sa pastram standardele inalte, sa tratam toti pacientii cu acelasi respect si sa investim permanent in noile aparitii tehnologice.

In cadrul serviciilor oferite va garantam cel mai inalt nivel de igiena, instrumentarul fiind sterilizat in conformitate cu legislatia in vigoare, si cu normele stricte in domeniu implemenate de tara noastra si Uniunea Europeana.

Dorim sa ne mentinem in topul celor mai performante clinici stomatologice la nivel european prin tratamentele efectuate. Garantam calitate si preturi convenabile!

CONTACT :

CALEA FLOREASCA 169 A

+403153775

office@avasmile.ro

www.avasmile.ro

ava smile

34835 www.

Follow Us