Recent Posts
Featured Posts

Buftea Lake Resort - Taramul fermecat al evenimentului tau

Situat pe malul lacului Buftea, in apropierea Bucurestiului si in vecinatatea Palatului Barbu Stirbei, Buftea Lake Resort este un domeniu fascinant incadrat de o zona bogata in vegetatie, departe de agitatia orasului. Amplasarea, imprejurimile luxuriante si facilitatile sale deosebite fac din acest loc cadrul ideal pentru organizarea unei game variate de evenimente: petreceri corporate, team building-uri, nunti, botezuri sau aniversari.

Buftea Lake Resort dispune de un restaurant cu doua saloane pentru evenimente, exceptional decorate, care pot gazdui pana la 100 si respectiv 150 de invitati. Cele doua corturi exterioare pot acomoda 180 respectiv 250 de persoane, iar amatorilor de petreceri in aer liber le sta la dispozitie pontonul de langa piscina complexului, unde se pot destinde pana la 100 de invitati intr-o ambianta desprinsa din lumea filmului.

Serviciile de catering propuse de pasionatii bucatari ai resortului includ oferte diversificate si deosebit de competitive, create minutios pentru a onora convenientele oricarui tip de eveniment sau stil de viata.

Domeniul de la Buftea este, prin excelenta, unul al destinderii, iar organizatorii de evenimente sunt pregatiti in orice moment sa ofere solutii optime si servicii complete celor care aleg Buftea Lake Resort pentru momentele importante din viata lor. Facilitatile prezente aici valorifica din plin potentialul zonei. Resortul asigura conditii de cazare confortabile in bungalouri cochete, precum si spatii dedicate petrecerii timpului in aer liber. Vino, asadar, sa petreci clipe magice intr-o ambianta exclusiva, rezervata acelora ce pun pret pe detalii!

CONTACT Website: buftealakeresort.ro Facebook: buftealakeresort Telefon: 0219446

evenimente bucuresti

Follow Us