Recent Posts
Featured Posts

Nicio Zi Fara Joaca La Divertiland Playland

Divertiland Playland este cel mai mare parc de distractii acoperit din Romania. Localizat in zona de nord a capitalei, este o locatie foarte accesibila, aflata la numai zece minute de statia de metrou Aurel Vlaicu.

Cei 5000 de m2 sunt foarte bine impartiti in interior cu o varietate de atractii care permite atat accesul copiilor cat si al parintilor la o zi minunata de distractie in familie. Printre ele se regasesc partia de schi artificiala, derdelusul, cele mai frumoase jocuri gonflabile tematice, un perete de escalada, bungee dome, air-hockey, billiard, foosball sau ping-pong. In timpul in care cei mici se distreaza in voie in parc, parintii se pot delecta cu o cafea sau un burger delicios in cadrul restaurantuluiDivertiland Diner, aflat in incinta parcului. Restaurantul va asteapta cu o selectie de preparate de inspiratie americana si internationala, pregatite atat pentru gustul celor mari cat si al celor mai mici.

La Divertiland Playland nu te plictisesti niciodata si mai mult decat atat, poti serba chiar si ziua de nastere a celui mic sau, de ce nu, poti cere organizarea unui eveniment corporate tematic. Consultantii in evenimente va stau la dispozitie si va ofera constant suportul si expertiza necesara in planificarea si implementarea evenimentului dorit. Si pentru ca intotdeauna e nevoie de distractie in familie, Divertiland Playland vine si mai aproape de clienti anul acesta cu deschiderea unei noi locatii de 2000 m2, de data aceasta in zona de vest a capitalei, in cadrul Fashion Outlet Militari.

CONTACT:

Adresa: Sos. Pipera, Nr. 59

Program: Joi-Vineri: 12:00-21:00,Sambata: 10:00-22:00, Duminica: 10:00-20:00

Mai multe detalii despre Divertiland Playland gasiti pe:

Facebook: https://www.facebook.com/Divertilandplayland/

Website: http://www.divertilandplayland.ro/

Mail: office@divertiland.ro

Call Center: 021.9446

Pentru rezervari petreceri si evenimente

divertiland playland

corporate: events@divertiland.ro

Follow Us